Onssitefinal 2015

Denna sida är avsedd för 2015 års finalister. Här står information och denna sida kommer uppdateras allt eftersom.

När?

Den 30e Januari till 1a Februari. Vi kommer boka tåg så att du är vid vandrarhemmet senast 11:30 på fredagen. Vi räknar med att vara klara med allt 15:30 på Söndagen.

Var?

De mesta av aktiviterna kommer ske på Spotifys huvudkontor i Stockholm. Se karta. Första gången vi alla träffas är vid vandrarhemmet. Närmsta T-bana är Rådmansgatan (grön linje mot Hässelby Strand). Ifrån tunnelbaneuppgången "Handelshögskolan" kan man se hostellet. Se karta (den lilla vita skylten med grön cirkel i).

http://www.hostelbedandbreakfast.com/

Uppdatering (22 jan): Samtliga som i anmälningsformuläret svarade att de föredrar vandrarhem över eget boende kommer få sova på vandrarhemmet. Här är den kompletta listan jag har skickat till vandrarhemmet: http://alturl.com/gui9x

Uppdatering (22 jan): Alla som inte är från Stockholm och reser dit kommer att bli eskorterade från centralstationen till vandrarhemmet. http://alturl.com/jn8ek !!!!ALLA MÅSTE LÄSA DOKUMENTET!!!!.

Vad?

Om ni inte kan bärga er så är schemat upplagt här: https://docs.google.com/document/d/1YgHueGkFi4-iCzdSzUOlKnQ2CVls8UQ-sgpzL9ObVRc/edit?usp=sharing

Kostnader

Vi kommer stå för alla kostnader, inklusive mat. Vi köper även tåg/flygbiljett åt dig. Du ska alltså inte boka något själv (men speciella önskemål kan lämnas vid anmälan). För de som behöver logi så kommer vi betala för övernattning på Hostel bed and breakfast. Läs på hemsidan vad som gäller. OBS! Ta med lakan och handduk, man får inte ha sovsäck.

Dator

Samtliga deltagare ska ta med sin egna laptop. Där är deltagarna dessutom vana vid miljön. Du kommer hinna testa att allting funkar på träningstävlingen som hålls på lördagen.

Alla kommer att använda Kattis för att skicka in lösningar. Du förväntas ha läst och förstått innehållet på vår infosida om Kattis. Därifrån länkarna framgår också vilka programmeringsspråk vi stödjer. Se till att du övat på att lösa uppgifter på Kattis. Desto fler uppgifter du löst desto bättre. http://www.progolymp.se/kattis

Kontakt

Har du frågor kring resande till och från Stockholm C, kontakta Pär Söderhjelm.

För frågor kring det logistiska, såsom boende, matallergier, utflykter, wifi, eluttag etc. kontakta huvudarrangör Arash Rouhani. (0762323775)

För frågor kring tävlingen. Se http://progolymp.se/om

Sponsorer